A.K. CIDER

Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska. Dezertní typ cideru, který zrál 8 měsíců v dubových sudech. V chuti je sladší, takřka karamelový či medovinový charakter se znaky...

Suchý cider, vyráběný pomalou fermentací z vybraných starých regionálních odrůd jablek a dozrávající v dubových sudech. Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska.

Polosuchý/polosladký cider, který je dochucen macerovaným chmelem. Dozrával v dubových sudech. Je lehce perlivý, přijemný na pití. Vyrobeno na Valašsku.

Silný výrazný cider vyráběný pouze z jedné odrůdy jablek - Koženáče. Výrazný styl, charakteristická kyselinka. Nesířen, nefiltrován, nepasterován. Vyrobeno na Valašsku.

Suchý cider vyráběný jen z jedné odrůdy jablek - klasické Strýmky. Výrazná kyselinka, dlouhá dochuť. Nefiltrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.

Řemeslná hrušková Perry, tedy cider, kde fermentují pouze hrušky. Perry je suchá, vyzrálá. Vyráběna je jen z jedné odrůdy - valašské Sudinky. Nefiltrováno, nesířeno. Vyrobeno na...
Značka AK cidery pochází z Vizovic. V názvu odkazuje na zakladatele Antonína Kalendu, jehož řemeslo převzali následovníci a navázali tak na tradici fermetovaných ovocných nápojů ve Vizovicích.