Tradiční francouzský cidre se vyrábí v regionech Bretaň a Normandie z regionálních odrůd jablek. V chuti bývá patrné velmi vyzrálé ovoce v kombinaci kořenitých hořkosladkých odrůd. Charakteristický je svým dozráváním v lahvi, kde dostává svůj perlivý charakter. Výroba probíhá dlouhou dobu s použitím typických metod keeving. Obvykle se vyskytuje ve variantách Brut - suchý, Demi Sec - polosuchý, Doux - sladký. K dispozici jsou však i méně obvyklé varianty - rosé - vyráběný z růžových odrůd jablek a poiré - vyráběný z hrušek.
Využijte možnosti osobního vyzvednutí u nás na prodejně v Praze a ušetřete.
// BLOG NA TITULKU
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.