FRANCOUZSKÝ CIDRE

12 položek celkem
Val de Rance Brut
165 Kč

Cidre brut z Francie od velkého výrobce.

Le Brun Brut
169 Kč

Suchý tradiční bretaňský cidre, který dozrává v lahvi.

Le Brun Demi Sec
169 Kč

Polosuchý francouzský cidre dostal zlatou medaili ve výběru International Cider Challenge 2014.

Le Brun Doux
169 Kč

Tradiční sladký cidre, který dozrává v lahvi.

Le Brun Bidouden
175 Kč

Cidre vyrobený čistě z jablek starých bretaňských odrůd s regionálního původu okolo města Plovan.

Le Brun Bio
175 Kč

Polosuchý bretaňský cidre, který dozrává v lahvi. Svojí chutí plně podtrhuje význam slova organický.

Val de Rance Bio 750
175 Kč

Cidre BIO z Bretaně.

Poire Le Brun
Poiré le Brun 4% 750ml
Skladem - na prodejně
185 Kč

Poiré - opravdická perry tedy "cider" z hrušek z Bretaně

Le Brun AOP
220 Kč

Originální bretaňský styl garantovaný cerftifikátem původu AOP Cournouille. Jediná certifikace v Bretani.

Le Brun Or et Ange
280 Kč

Špičkový výrazný cidre od francouzského výrobce Le Brun. Kombinuje ledový cidre s bretaňskou tradicí. 

balíček cidre
620 Kč

Tři různá provedení bretaňského cideru.

Le Brun Keg
3 300 Kč

Hořko-sladký, suchý bretaňský cidre. Jen jemně perlivý ale s výraznou chutí

Tradiční francouzský cidre se vyrábí v regionech Bretaň a Normandie z regionálních odrůd jablek. V chuti bývá patrné velmi vyzrálé ovoce v kombinaci kořenitých hořkosladkých odrůd. Charakteristický je svým dozráváním v lahvi, kde dostává svůj perlivý charakter. Výroba probíhá dlouhou dobu s použitím typických metod keeving. Obvykle se vyskytuje ve variantách Brut - suchý, Demi Sec - polosuchý, Doux - sladký. K dispozici jsou však i méně obvyklé varianty - rosé - vyráběný z růžových odrůd jablek a poiré - vyráběný z hrušek.

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

Potřebujete se poradit s výběrem cideru? Zavolejte nám kdykoliv na 776435796 nebo napište na obchod@dobrycider.cz.

DOPRAVA ZDARMA

Pro všechny objednávky nad 1800 Kč Vám doručíme zásilku zdarma.

OSOBNÍ ODBĚR

Využijte možnosti osobního vyzvednutí u nás na prodejně v Praze a ušetřete.

// BLOG NA TITULKU