Amyláza 25g

Neohodnoceno
129 Kč
Skladem - na prodejně

Někdy se cider ne a ne "vyčistit" a je stále zakalený.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Někdy se cider ne a ne "vyčistit" a je stále zakalený. Tento enzym může pomoci.

Pokud se Vám zdá, že Váš cider je stále zakalený a vy stále vidíte "mlhu" a ne jasný a čirý nápoj, po kterém jste toužili, může pomoci enzym v Amyláze. Na vině může být totiž škrob, který je přirozené obsažený v ovoci, obilninách atd. Amyláza tuto rušivou vlastnost škorbu neutralizuje. Lze ji přidat preventivně před fermentací či po jejím skončení.

Šablonu navrhlo a nakódovalo FV STUDIO cz

ZÁKAZNICKÁ PODPORA

Potřebujete se poradit s výběrem cideru? Zavolejte nám kdykoliv na 776435796 nebo napište na obchod@dobrycider.cz.

DOPRAVA ZDARMA

Pro všechny objednávky nad 1800 Kč Vám doručíme zásilku zdarma.

OSOBNÍ ODBĚR

Využijte možnosti osobního vyzvednutí u nás na prodejně v Praze a ušetřete.

// BLOG NA TITULKU