Základem cideru jsou sladko-kyselé dezertní odrůhy jablek. Například Braeburn a Granny Smith. Cider pak směřuje k chuti takového lehkého svěžího sektu, který se dobře pije zejména, když je horko. Nejedná se o složité mnohovrstevnaté chutě pro fajnšmekry, ale cider, který je určen, kteří pro široké vrstvy. V tom nejlepším slova smyslu. Právě tehdy, kdy už máte dost komplikací a řečí o typických a jedině pravých anglických a bretaňských hořkosladkých ciderech, přijde k chuti tento. Přímočarý a srozumitelný.
Jemný, vyvážený, sladší
Sladká varianta chuťově vyváženého cideru. Zůstalo mu více cukru a je ponechán lehce zastřený. Dozrává v lahvi, kde se sám více dosytí. Vyniká silnou jablečnou vůní, je naperlený a nepasterizovaný.
Složení: částečně fermentovaná jablečná šťáva, siřičitany, syceno CO2
Obsah 750ml, 5,8%alc